Om oss

Om oss

Försäljning

Vi är bland de största husvagnsförsäljarna av nya Knaus, T@B och Weinsberg samt nya husbilar från Knaus och Weinsberg i Sverige. Vi har även ett stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar.

Vi är återförsäljare av Isabella, Ventura, Svenska Tält, Inaca och Kampa Dometics förtält. Välkommen in att prata tält med oss. 

Verkstad

Du kan alltid vända dig till oss för service och reparation av din husvagn, husbil eller släpvagn oavsett fabrikat. Vår välutbildade och erfarna personal har kompetens för alla märken och vi är auktoriserade av alla svenska försäkringsbolag att åtgärda försäkringsskador. Via vårt nätverk ombesörjer vi även att åtgärda plåt- och lackskador, samt service och reparationer av motorer och drivlina i husbilar. Behöver du laga eller sy upp ny inredning ombesörjer vi även detta. Huvudparten av vår personal är själva erfarna campare vilket gör att vi vet vad vi gör och talar om.

Kort sagt, vänd dig till oss om det än gäller husvagn, husbil eller släpvagn, så fixar vi det på ena eller andra sättet.

Butik

I vår butik hittar du mängder av specialtillbehör som gör campinglivet bekvämt. Allt från förtält, markiser, lufttält och exklusiva aluminiummöbler till melaminporslin som lämpar sig i husvagnen eller husbilen. Vi är lokala representanter för Kama Fritid och Holiday Fritid med kända varumärken som Isabella, Kampa Dometic, Thule, Fiamma m.fl.

Här finns även välsorterat reservdelslager till din husbil eller husvagn oavsett fabrikat.

Historia

Husvagnar och husbilar är en stor del av vårt liv. Dags Husvagnscenter startades 1986 av Dag Gustavsson. Idag är det ett familjeföretag då även sönerna Richard och Johan arbetar i företaget. 

För oss som arbetar på Dags är husvagnar och husbilar mycket mer än ett jobb. Det är ett av våra stora intressen och flera av oss är hängivna campare. Den erfarenhet som vi skaffat oss genom åren är ovärderlig i kundkontakterna. Vi har campat som barn, som ungdomar, som vuxna med eller utan barn. Vi vet vad som fungerar och är praktiskt, vad du bör tänka på och vi ger gärna tips och goda råd. Tveka inte att fråga oss!

Uthyrning

Vi samarbetar med Rent and Travel för uthyrning av husbilar. För mer information är du välkommen att komma in och prata med oss i butiken eller gå in på rentandtravel.se, där du hittar mer information och även hur du gör för att boka. 

Tyvärr har vi ingen uthyrning av husvagnar. 

Personal

Om oss
Richard Gustavsson
Om oss
Johan Gustavsson
Om oss
Lars Helmerud
Om oss
Mikael Andersson
Om oss
Lennart Lövstedt
Om oss
Mohammad Hussein
Om oss
Putte
Om oss
Joakim Johansson
Om oss
Rikard