Om oss

Försäljning

001Vi är bland de största husvagnsförsäljarna av nya Knaus, T@B och Weinsberg husvagnar i Sverige. Vi säljer även Knaus, Weinsberg och CI husbilar. Isabella förtält och Ventura förtält ingår i vårt sortiment. Vidare säljer vi Reko trailer. Naturligtvis har vi även begagnade husbilar och husvagnar.

Verkstad

004Du kan alltid vända dig till oss för service och reparation av din husvagn, husbil eller släpvagn oavsett fabrikat. Vår välutbildade och erfarna personal har kompetens för alla märken och vi är auktoriserade av alla svenska försäkringsbolag att åtgärda försäkringsskador. Via vårt nätverk ombesörjer vi även att åtgärda plåt- och lackskador, samt service och reparationer av motorer och drivlina i husbilar. Behöver du laga eller sy upp ny inredning ombesörjer vi även detta. Huvudparten av vår personal är själva erfarna campare vilket gör att vi vet vad vi gör och talar om.

Kort sagt, vänd dig till oss om det än gäller husvagn, husbil eller släpvagn, så fixar vi det på ena eller andra sättet.

Butik

003I vår butik hittar du mängder av specialtillbehör som gör campinglivet bekvämt. Allt från förtält, markiser, lufttält och exklusiva aluminiummöbler till melaminporslin som lämpar sig i husvagnen eller husbilen. Vi är lokala representanter för Kama fritid och Holiday Fritid med kända varumärken som Isabella, Kampa, Thule och Fiamma m.fl.

Här finns även välsorterat reservdelslager till din husbil eller husvagn oavsett fabrikat.

Uthyrning

Vi har beslutat att för tillfället sluta med uthyrning.

Historia

Folk till hemsida 002_2

Husvagnar och husbilar är en stor del av vårt liv. Dags Husvagnscenter startades 1986 av Dag Gustavsson. Idag är det ett familjeföretag då även sönerna Richard och Johan arbetar i företaget.  Utöver denna trio finns fyra anställda i verkstaden. För oss som arbetar på Dags är husvagnar och husbilar mycket mer än ett jobb. Det är ett av våra stora intressen och flera av oss är hängivna campare. Den erfarenhet som vi skaffat oss genom åren är ovärderlig i kundkontakterna. Vi har campat som barn, som ungdomar, som vuxna med och utan barnbarn. Vi vet vad som fungerar och är praktiskt, vad du bör tänka på och vi ger gärna tips och goda råd. Tveka inte att fråga oss!

Personal