Verkstad

Vår välutbildade och erfarna personal har kompetens för alla märken och vi är auktoriserade av alla svenska försäkringsbolag att åtgärda försäkringsskador.

Du kan alltid vända dig till oss för service och reparation av din husvagn, husbil eller släpvagn oavsett fabrikat. Vår välutbildade och erfarna personal har kompetens för alla märken och vi är auktoriserade av alla svenska försäkringsbolag att åtgärda försäkringsskador.

Via vårt nätverk ombesörjer vi även att åtgärda plåt- och lackskador, samt service och reparationer av motorer och drivlina i husbilar. Behöver du laga eller sy upp ny inredning ombesörjer vi även detta. Huvudparten av vår personal är själva erfarna campare vilket gör att vi vet vad vi gör och talar om.

Kort sagt, vänd dig till oss om det än gäller husvagn, husbil eller släpvagn, så fixar vi det på ena eller andra sättet.

För att komma i kontakt med oss på verkstaden kan du maila oss på verkstad@dags.se eller Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till er inom kort!

Namn*

Telefonnummer*

E-postadress*

Fordonstyp

Fordonets registreringsnummer*

Senaste service utförd (datum)

Meddelande